Gradinita

Suntem cea mai noua si mai moderna gradinita din sectorul 3 al Bucurestiului si oferim servicii educationale la standarde europene. Gradinita Strumfisor beneficiaza de un spatiu generos, de peste 900 mp, special amenajat astfel incat copiii sa primesca o educatie de calitate, dupa cele mai inalte standarde din domeniu.

Gradinita Strumfisor ofera spatii ample, amenajate si dotate cu aparatura de inalta calitate. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca,impreuna cu personalul calificat.

Gradinita este situata intr-o zona aerisita, in imediata apropiere a statiei de metrou Nicolae Grigorescu, iar amplasarea imobilului permite parcarea masinilor personale pentru a va aduce si lua copiii.

Cladirea in care isi desfasoara activitatea gradinita este dispusa pe 4 nivele cu o suprafata totala de 640 mp, impartita in 6 sali de clasa (avand fiecare o suprafata de aprox. 40 mp), sala de mese, cabinet medical cu asistenta medicala, vestiar si spatiu pentru activitatile optionale. Totodata, dispunem de o sala de sport de aproximativ 100 mp, dotata si cu videoproiector.Gradinita dispune de incalzire proprie si instalatie de aer conditionat.

De asemenea, spatiul de joaca din curte are o suprafata de 300 mp, special amenajat cu tartan pentru evitarea accidentarilor. De asemenea, nu lipsesc spatiul verde si jucariile de exterior adecvate varstei copiilor.

Grupele vor fi formate cu un de aproximativ 15 copii si sunt împartite pe patru categorii de vârsta astfel:

  • Grupa baby – pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 8 luni si 2 ani si 8 luni
  • Grupa mica – pentru copii cu varsta cuprinsă între 3 si 4 ani.
  • Grupa mijlocie – pentru copii cu varsta cuprinsă între 4 si 5 ani.
  • Grupa mare – pentru copii cu varsta cuprinsă între 5 si 6 ani.

Fiecare grupa va avea cadru didactic specializat si ingrijitoare, permanent.

In cazuri speciale se pot accepta copii la grupa baby sub varsta minima daca adaptabilitatea si gradul de independenta este corespunzator. Pentru mai multe detalii contactati personalul gradinitei.

Fiecare grupa va fi supravegheata video, iar parintii vor primi user si parola pentru a-si putea vedea on-line copiii in orice moment al zilei.