Despre noi

VIZIUNEA NOASTRA

” E usor a invata sa mergi! Important este incotro te indrepti! Indrazneste sa fii diferit!

 Zi de zi, plini de intelegere si de dragoste fata de toti copiii, construim impreuna viitorul lor, incepand de azi! Cu adevarati profesionisti!”

MISIUNEA NOASTRA este de a construi un mediu cald, securizant si securizat din punct de vedere fizic si emotional, in care copiii sa se dezvolte armonios.  Noi nu stim cum va arata societatea in care ei vor fi adulti, dar putem sa ii pregatim pentru ea, proiectand activitati in care copiii sa ia contact cu aspecte concrete ale vietii de zi cu zi, participand la proiecte si programe educatioanale (educatie antreprenoriala, educatie interculturala, Si frumosi si prietenosi),  in concordanta cu idealul educational asumat de Legea Educatiei Nationale “: formarea, prin educaţie, a infrastructurii mentale a societăţii româneşti şi a idealului educaţional al şcolii româneşti”:

  • Dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a individualităţii umane;
  • Formarea personalităţii autonome;
  • Asumarea unui sistem de valori necesare pentru:

  – împlinirea şi dezvoltarea personală

  – dezvoltarea spiritului antreprenorial;

  – participarea cetăţenească activă în societate;

  – incluziunea socială;          

Gradinita nostra isi va extinde si imbunatati serviciile permanent, astfel incat sa fie recunoscuta si apreciata pe piata gradinitelor particulare din sectorul 3, si nu numai. Echipa manageriala asigura in institutia de invatamant un climat de incredere, siguranta si confort favorabil derularii activitatilor specifice gradinitei.

Gradinita Strumfisor este autorizata A.R.A.C.I.P conform ordinului nr. 5048, emis de catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.